top of page
Pot na Barbano

Zakaj je BellaItalia.si drugačna?

 

Najina stran Bella Italia prinaša nekaj drugačnega, izkušnjo, ki je povsem najina in s katero želiva pomagati tudi vam, da bodo vaši izleti čimbolj popolni.

 

  • Vsak izlet, ki sva ga že uspela popisati, je shranjen v mapi italijanske dežele, v kateri se nahaja. Tako vam bo lažje organizirati večdnevne izlete. 

 

  • Najini TOP nasveti so obarvani v modri barvi, tako da jih znotraj besedila hitro najdete. So plod najinih izkušenj v različnih krajih ali deželah Italije. 

 

  • Fotografije so izključno najine, iz najinih številnih izletov po naši zahodni sosedi.

 

  • Zanimivosti, ki vam lahko pridejo prav so obarvani v zeleni barvi, ker vam želiva o tem kraju/izletu podati nekaj več podatkov.

 

  • Na koncu vsake ideje za izlet najdete tudi najino mnenje o tem, kaj je dobro v tem kraju pojesti in popiti, kje prespati in kaj je tisto kar si morate absolutno ogledati in doživeti.


 

Če si želite izvedeti več o točno določenem kraju/regiji, ki jih še nisva opisala nama prosim napišite email. Kontakt je dostopen tukaj. 

 

Možno je, da naju boste s tem spodbudili, da ta izlet zapiševa, če pa še nisva bila tam, pa se bova potrudila v bližnji prihodnosti narediti izlet tudi tja :)

Vodič do lepot zahodne sosede

bottom of page