test01

Dragi gostje, 

bilo je leta 2015, ko sva se z ženo Antonietto znašla v mestu Maribor. Barve, dišave in vzdušje tega prečudovitega mesta, so naju tako prevzele, da sva se ravno tukaj odločila uresničiti najine "majhne skrite sanje". Zaljubil sem se v to deželo in želel sem, da bi postala naš novi dom ter temelj za novo življenje skupaj z najinima otrokoma Annaliso in Luigijem.

Strast do domače kuhinje in želja po vodenju restavracije, ki je tako dolgo tlela na dnu mojega srca, se je izrazila prav tukaj, v naši in tudi vaši restavraciji "Bella Italia." Našo zgodbo je dopolnil prihod šefa kuhinje Salvatora iz Napolija, ki vas bo s svojimi kulinaričnimi kreacijami popeljal v prečudovite kraje na obali Amalfitane.

Bodite del naše zgodbe tudi vi... Pridite in razvajajte svoje brbončice v našem "pravljično" kulinaričnem ustvarjanju.

Salutti!

obala 2

Liebe Gäste, ciao.

Es war 2015, als ich und meine Frau Antonietta in die Stadt Maribor: Farben, Gerüche und Atmosphäre gefunden haben. Dieser schönen Stadt, hat uns so süchtig gemacht, dass wir beschlossen haben hier, unser "klein versteckte Traum" zu verwirklichen. Wir lieben dieses Land, und wir wollten hier die Grundlagen für ein neues Leben zusammen mit unseren Kindern Anna und Luigi Aufbauen.

Die Leidenschaft für die lokale italienische Küche und der Wunsch nach einem Restaurant, das ist meines Herzens Traum. Hier in Ihrem und unserem Restaurant "Bella Italia" . Unsere Geschichte hat die Ankunft von Küchenchef Salvatore Napoli erreicht, er wird es mit seiner kulinarischen Kreationen die schönen Dörfer an der Amalfiküste erinnern. Seien Sie ein Teil unserer Geschichte...

Kommen Sie und verwöhnen Sie Ihren Gaumen mit unserem "Schicksals" kulinarischen Kreationen.

Salutti!